15. 10. 2021
KUTULU na Designbloku

Letos jsme na Designbloku představili stavebnici BRIKULO, novinku pojmenovanou XYLONAUT a veselé pexeso plné obrázků a barev.

V klenbovém sále kláštera Gabriel Loci v Praze na Smíchově jsme představili čtyři barevná provedení naší stavebnice BRIKULO. Také jsme poprvé vystavili prototyp barevných kostek, které jsme pojmenovali XYLONAUT. • Stavebnice XYLONAUT, to je hravost, radost, fantazie a objevování. Jedná se o 16 kostek, ze kterých je možné stavět podle fantazie: raketu, lízátko, hada nebo třeba květiny… Možností je mnoho. Měli jsme velkou radost, že tahle novinka zaujala spoustu návštěvníků. Těšíme se, že ji příští rok certifikujeme a uvedeme do prodeje.

Děti se také těšily z nového PEXESA. • Při setkávání se zákazníky jsme zjistili, že naše hračky často oslovují i prarodiče. Proto jsme chtěli najít další možnost pro hru, při které by mohli s vnoučaty trávit společný čas. U pexesa je potřeba se pekelně soustředit, cvičit paměť a pohotovost. A je krásné, když se do hry můžou zapojit všechny generace. • Tak hurá do toho!